Kúpiť skateboard – e-shop

Sprievodca výberom
longboardov


Longboardy  >  Ako jazdiť na longboarde bezpečne?

Ako jazdiť na longboarde bezpečne?

Jazda na longboardu sa nezaobíde bez pádov, aj keď je ich menej než na skejte. Ako zamedziť zbytočným zraneniam?

Pádom na longboardu sa nevyhne nikto. Stačí to viac rozbehnúť, alebo nabehnúť na nejakú nerovnosť, občas sa môžete s niekým zraziť, alebo proste len neudržet rovnováhu. A pád je na svete.

Základom je prilba

Používajú sa klasické prilby na skateboard, cyklo, alebo inline korčule.

Freestyle prilba WORKER Stingray

Základné bezpečnostné výbavou je kvalitná prilba, ktorá vás ochráni pred ťažkým zranením hlavy.Nemusí byť drahá, tá na obrázku - Freestyle Prilba WORKER Stingray, stojí do 20€.

Chráňte aj kolená a ruky

Ďalej je dobré sa vybaviť chráničmi, ktorý sa predávajú pre longboard a inline. Dajú sa kúpiť aj sety chráničov - na kolená, lakte a zápästia.

 

Zdieľajte článok



Odporúčame longboardy





Ďalšie novinky

Kedy zvoliť longboard a kedy mini board?

Longboard je dlhšia doska, ktoré umožňuje stabilnú a pohodlnú jazdu. Dá sa na ňom ísť rýchlo a je v podstate univerzálny - využijete ho v meste i pri zjazde. A pocit ako na surfe tiež nie je na zahodenie!

Skateboard, longboard, pennyboard, waveboard... Čo vybrať?

Skateboard je zábava, životný štýl a adrenalín pre veľa detí, tínedžerov i dospelých. Medzi doskami je stále najviac rozšírený, aj keď mu už "šliape na päty" dlhší a rýchlejší longboard. A tiež pennyboard, waveboard...

Najlacnejšie longboardy 2016

Longboard je trend dnešnej doby. Ak zbožňujete jazdu na skateboarde alebo surfe, práve stojíte pred niečím, čo vás určite tiež osloví. Spoznajte longboarding zblízka a nechajte sa ním pohltiť ako veľa ľudí pred vami.

Na longboarde do školy, práce alebo na nákupy

Longboarding zažil za posledné roky neuveriteľný boom. Využitie longboardu je rozmanité. Poslúži aj ako užitočný a praktický dopravný prostriedok, s ktorým môžete vyraziť do školy, práce, obchodu alebo večer za priateľmi.

všetky novinky